متن کامل خبر
نشست رؤسای دانشگاه های استان با شورای سیاستگذاری همایش
دبیر همایش گفت: همایش ملی دکترین فرهنگی آیت الله العظمی خامنه ای آذرماه امسال در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می شود. رییس بخش معارف دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: به فرموده مقام معظم رهبری نیاز به ساماندهی مجدد فرهنگ داریم و در این راستا نیاز به مکتب و دکترین فرهنگی داریم که در راس فرهنگسازان، مقام رهبری هستند و کتاب های مختلفی درباره نظام فکری ایشان نوشته شده است. به گزارش ایسنا منطقه کویر، حجت الاسلام"حاتمی" عصر امروز ۲۲ اردیبهشت ماه در جلسه هم اندیشی برگزاری همایش ملی دکترین آیت الله العظمی خامنه ای اظهار کرد: براساس هماهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها با وزارت علوم همایش هایی برگزار می شود که اکثر همایش های بزرگ در تهران برگزار شده و قرار شد دانشگاه شهید باهنر همایش ملی دکترین آیت الله العظمی خامنه ای(مد ظله العالی) را برگزار کند. وی افزود: نکته مورد تاکید این است که از ظرفیت دانشگاهی استان استفاده شود. حاتمی در ادامه تصریح کرد: بسیاری از ناهنجاری های جامعه به مسائل فرهنگی بر می گردد و رفتارهای اجتماعی ما با فرهنگ دینی ما فاصله بسیار پیدا کرده است لذا به فرموده مقام معظم رهبری نیاز به ساماندهی مجدد فرهنگ داریم. وی بیان کرد: در این راستا نیاز به مکتب و دکترین فرهنگی داریم که در راس فرهنگسازان، مقام رهبری هستند و کتاب های مختلفی درباره نظام فکری ایشان نوشته شده است. رییس بخش معارف دانشگاه شهید باهنر کرمان در ادامه گفت: دانشگاه ها فرهنگسازان کشور هستند و سوال این است آیا دانشگاه های ما تولید و فرآورده فرهنگی دارند؟ وی افزود: به نظر می رسد عنوان همایش به عملیاتی و اجرایی کردن مسائل فرهنگی در دانشگاه ها نظر دارد و به اندیشه ها، اعتقادات و نظریه های فرهنگی مورد قبول مقام معظم رهبری می پردازد. حاتمی تصریح کرد: دسترسی به دکترین فرهنگی آیت الله خامنه ای از طریق بیانات و مکتوبات ایشان قابل انجام است. وی با اشاره به حمایت مسوولان دانشگاه شهید باهنر کرمان از برگزاری همایش بیان کرد: سامانه الکترونیکی همایش راه اندازی و تاکنون ۵۰ مقاله دریافت شده است. دکتر"رضا کامیاب مقدس" عصر امروز ۲۲ اردیبهشت ماه در جلسه هم اندیشی برگزاری همایش ملی دکترین آیت الله العظمی خامنه ای اظهار کرد: این همایش آذرماه امسال در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار می شود و در زمینه محورها و عنوان همایش، ماه ها در گروه معارف و نهاد نمایندگی مقام معطم رهبری در دانشگاه باهنر بحث و محتوا آماده شده است. وی افزود: برگزاری این همایش حرکت مهم فرهنگی و علمی است. کامیاب مقدس تصریح کرد: تاکید بر این است جنبه های کاربردی و مبتلا به جامعه از این همایش بیرون بیاید و جنبه کاربردی خیلی حائز اهمیت است. دکتر"منظری توکلی" رییس دانشگاه آزاد کرمان نیز در این جلسه گفت: مقام معظم رهبری مروج نظریه حکومت اسلامی بودند و ایشان نظریه تمدن اسلامی را مطرح کردند. وی افزود: همچنین سبک زندگی اسلامی نیز از سوی ایشان مطرح شده لذا برگزاری همایش دکترین فرهنگی آیت الله العظمی خامنه ای کار بسیار بزرگی است.

تاریخ انتشار: 1397/02/23 | 1:12 PM
حمایت کنندگان
اخبــار مرتبط
تعریف نشــــده